Når en saftig brisket har simret i slowcookeren i timevis, bliver kødet så mørt, at det nærmest falder fra hinanden. Langsom tilberedning fremhæver brisketens naturlige smag og gør det utroligt saftigt – perfekt til en burger. Når den trævlede brisket serveres i en luftig bolle sammen med en sprød og frisk coleslaw, får man en burger, hvor det møre, intense kød møder det skønne knas fra kålen. Det er comfort food på højeste niveau.
-
Samlet tid
34 timer
-
ARBEJDSTID
30 min
-
Serveringer
4 Personer
Fremgangsmåde
- 1 Forberedelse af Rub og Oksebryst: Bland alle ingredienserne til rub’en i en skål. Gnid rub’en grundigt ind i oksebrystet, og lad det marinere i køleskabet i 24 timer.
- 2 Tilberedning i Slowcooker: I slowcookeren, bland alle ingredienserne til BBQ-saucen, og læg oksebrystet i saucen. Tilbered ved lav varme i 8-10 timer, indtil kødet er mørt.
- 3 Afslutning i Ovnen: Forvarm ovnen til 200°C. Tag oksebrystet op, pensl med olivenolie, og bag i ca. 10 minutter, til overfladen er let brun.
- 4 Reducér væsken fra slowcookeren i en pande, til den får sirupskonsistens. Pensl oksebrystet med denne BBQ-sauce og bag i yderligere 5-10 minutter.